Not known Facts About Google Analytics Nedir

Wiki Article

google analytics nedir

Trafik Kaynakları: Kullanıcılar nereden geliyor? Bunu öğrenmenin en iyi yolu, Internet sitenize bağlantı vererek trafik sağlayan kaynakları bilmektir.

Net siteleri ve sosyal ağlar gibi dijital ortamlardaki verileri izlemenize imkan tanır ve bununla birlikte önceden belirlenmiş ve özelleştirilebilir raporlar sağlar.

Kampanyalar Ödemeli reklamlarınızın performansını bu alanda değerlendiriyorsunuz. Diğer kampanyalarla da karşılaştırma yapabilmeniz mümkün. Yine, aşağıdaki başlıklarda detaylı veriler sizing sunuluyor:

Bunlara göre Analytics’in sağladığı temel verileri de şu araçlar üzerinden detaylandırabiliriz;

Conference your targets is excellent, nevertheless the critical to achievement is replicating the process, and afterwards going even further by raising your audience’s interactions with your internet site.

Google Analytics is about placing plans and Assembly them. In Analytics, underneath the Conversions tab on the remaining aspect of your monitor, the program enables you to set ambitions for your website.

Assembly your goals is excellent, although the critical to success is replicating the procedure, and afterwards heading even further more by expanding your viewers’s interactions with your website.

Website sitesi sahipleri kendi hedeflerini belirler ve yeni bir müşteri adayı veya iş sunumundan bir haber bülteni kaydına kadar her şey olabilir.

Google Analytics four, yapay zeka destekli analiz özelliği ile birlikte Google Analytics Nedir gelir. Bu özellik, kullanıcıların etkileşimlerini daha iyi anlamamızı sağlar. Ayrıca, bu özellik sayesinde kullanıcıların ne istediğini daha iyi anlayabilir ve kullanıcı deneyimini daha da geliştirebiliriz.

The more recent Variation of Google Analytics monitoring code is called the asynchronous tracking code,[29] which Google statements is much more sensitive and exact, and can keep track of quite shorter things to do on the web site. The preceding Model delayed website page loading, and so, for effectiveness good reasons, it was generally placed just ahead of the entire body close HTML tag.

There is an unfamiliar relationship issue concerning Cloudflare and also the origin World wide web server. Subsequently, the web page cannot be displayed.

This area demands further citations for verification. Remember to aid enhance this informative article by adding citations to Google Analytics Nedir trusted resources In this particular segment. Unsourced content could be challenged and removed. (November 2007) (Learn the way and when to get rid of this template information)

Dolayısıyla Google Ads gibi pazarlama araçlarıyla oluşturacağınız reklam kampanyalarında hedefleyeceğiniz anahtar kelimeler daha isabetli olacak, bu da satışlarınızı artıracaktır.

Google Analytics ile e-ticaret siteleri kendi satış performanslarını ölçebilirler. Kullanıcıların hangi satın alma advertımında siteyi terk ettiklerini tespit edebilirler.

Report this wiki page